Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

Húsz foknál is melegebb lehet vasárnap

Húsz foknál is melegebb lehet vasárnap

Ez a cikk több, mint 5 éve és 11 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Átmeneti mérséklődés után a hétvégére ismét emelkedik a hőmérséklet. A vasárnapi országgyűlési választás napján sok napsütés várható, többfelé 20 foknál is melegebb lesz.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből kiderül: pénteken a Dunántúlon gomolyfelhős, napos, száraz idő valószínű, keleten eleinte még több lesz a felhő, majd ott is szakadozik, csökken a felhőzet. Főként a Duna-Tisza-közén alakulhat ki kisebb eső, zápor. A szél többfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A leghidegebb órákban plusz 6-12 fok lehet. Napközben 11-17 fokig melegszik fel a levegő.
Szombaton kelet felől átmenetileg helyenként erősebben megnövekszik a felhőzet, és a Dunától keletre elszórtan zápor is kialakulhat. Délutántól megélénkülhet a légmozgás. A minimumhőmérséklet 1 és 7 fok, a maximumhőmérséklet 14 és 18 fok között valószínű.
Vasárnap elsősorban délelőtt a Duna mentén lehetnek záporok, de több órára kisüt a nap. A legalacsonyabb hőmérséklet 4 és 9, a legmagasabb hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

 

Továbbiak Életmód kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL