Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

Ismét lesz Családbarát Donornap

Ismét lesz Családbarát Donornap

Ez a cikk több, mint 5 éve és 9 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Tizenötödik alkalommal rendezi meg a Média Eger Kft. a Magyar Vöröskereszt és a Vérellátó Szolgálat közreműködésével a Családbarát Donornapot. A június 11-i programoknak az Agria Park Bevásárlóközpont udvara ad otthont. Az eseményeket a TV Eger élőben közvetíti 17-20 óra között.

Június 11-én ismét az Agria Park udvarára várnak minden véradót. Fáradozásukat a XV. Családbarát Donornap támogatóinak segítségével ajándékcsomaggal köszönik meg a szervezők, sőt ha jelentkeznek, akkor egy sorsoláson is részt vehetnek a nap végén, ahol értékes koncertjegyeket nyerhetnek. A kicsiket gyereksarok várja, így addig sem fognak unatkozni, míg a felnőttek vért adnak. Az első véradók feltétlenül vigyék magukkal személyi igazolványuk mellett a TAJ kártyájukat is.

A standokon 15-20 óráig többek között a Tomat Diet, a Cukorbetegek Egri Egyesülete, a Kertbarátok Köre, a Nemzeti Adó és Vámhivatal és a Subás Tojás várja az érdeklődőket. Emellett lesznek ingyenes szűrések (PSA is), vérnyomás mérés, táplálkozási tanácsadás, sőt bemutatót tart a Pound Eger és a Babakocsi Fitness. Emellett nagy közönségsikerre számítanak a segítő kutyák is.

A programokon részt vesz Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.

A rendezvény ideje alatt a séf segítségével ínycsiklandozó ételek készülnek és azokhoz bort ajánlanak a borászok.

Továbbiak Programok kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL