Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

Alapítvány üzemelteti tovább a gyepmesteri telepet

Alapítvány üzemelteti tovább a gyepmesteri telepet

Ez a cikk több, mint 5 éve és 8 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A Városgondozás Eger Kft. kérte az önkormányzatot, hogy a feladatot másnak szervezzék át. Az Állatokat védjük együtt alapítvány – a menhely eddigi fenntartója – önként jelentkezett.

Július elsejétől az Állatokat védjük együtt alapítvány üzemelteti a gyepmesteri telepet. Ezt a legutóbbi közgyűlésen szavazta meg a képviselő-testület. Eddig a Városgondozás Eger Kft. végezte a feladatot. A témával kapcsolatban Habis László polgármester a TV Egernek úgy nyilatkozott: az alapítvány az állatmenhely működése során nagy elkötelezettséget mutatott eddig is, állatbarát szemléletet követnek, és azt gondolja, hogy a gyepmesteri feladatokat is korrekten ellátják majd.

A menhelyen az állatok ellátása a fő feladat, a gyepmesteri telep jelentette feladatok más jellegűek – mondja az alapítvány vezetője, Társy Diána. Eszerint: kóbor kutyáknak Eger közigazgatási határain belül történő befogására, elhelyezésére, gondozására kaptak most megbízást, az eredeti gazdik megkeresésében, illetve az új gazda megtalálásában kell helyt állniuk.

Az alapítványnál azt ígérik, este 8 óráig mostantól hétvégén is tartanak ügyeletet, valamint szombatonként – előzetes egyeztetés után – bárki megtekintheti a gyepmesteri telepen folyó munkát.

(A címlapfotó illusztráció.)

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL