Lépjen kapcsolatban velünk

EgerHírek

Mai névnap

Kinga, Kincső

Bor és piac: a sikerek éve a Tóth Ferenc Pincészetnél

Gasztro

Bor és piac: a sikerek éve a Tóth Ferenc Pincészetnél

Úgy fogalmaz a szakportál, hogy extra év volt a tavalyi a Tóth Ferenc Pincészet életében. Nem csak azért, mert 2018-ban ünnepelték a pincészet alapításának 35. évfordulóját, hanem azért is, mert rendre komoly elismerésben részesült a munkájuk.

Úgy fogalmaz a szakportál, hogy extra év volt a tavalyi a Tóth Ferenc Pincészet életében. Nem csak azért, mert 2018-ban ünnepelték a pincészet alapításának 35. évfordulóját, hanem azért is, mert rendre komoly elismerésben részesült a munkájuk.


Tóth Ferenc 1983-ban vásárolhatta meg az első 6 hektáros területét az egri Áfrika dűlőben, vagyis pontosan 35 évvel ezelőtt. Így aztán 2018-ban volt ok az ünneplésre. Az alkalomra a rendkívüli adottságokkal rendelkező 2013-as Kékfrankos Superiorukat a címkén a birtokalapító Tóth Ferenc portréjával és a 35-ös számmal palackozták le, valamint Pünkösdi Nyitott Pince akciót hirdettek, az invitálást százon felüli látogató fogadta el.

Ősszel kiderült, hogy a pincészet lett a Bor és Piac szerkesztősége által alapított Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka díj első helyezettje középbirtok kategóriában. Végezetül 2016-os Egri Leányka Superior borukkal a Magyar Bor Nagydíj 2018 nyertese is a Tóth Ferenc Pincészet lett.

Gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

Bővebben a nem mindennapi esztendőről, sikerekről, és a különleges bor-csokoládé párosításokróla Bor és piac portálon, ide kattintva lehet olvasni.

Továbbiak Gasztro kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön mit szól ahhoz, hogy az Egri borvidék borospalackja után lesz egyedi, egri borospohár is?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL

Oldalainkon bizonyos technikai adatokat rögzítő cookie-kat (sütiket) használunk statisztikai célokból. Ezekről és adatai kezeléséről olvashat friss adatvédelmi tájékoztatónkban. Elolvasom

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás