Lépjen kapcsolatba velünk

A Jobbik elnökének felesége náci karlendítéssel pózolt esküvői fotózásán

A Jobbik elnökének felesége náci karlendítéssel pózolt esküvői fotózásán

Ez a cikk több, mint 5 éve és 2 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A Hír TV birtokába jutott felvételek szerint Sneider Tamásék lakodalmán voltak rasszista és homofób viccelődések is. Az eseményen megjelentek a párt vezető személyiségei.

Sieg Heil!

A két évvel ezelőtti felvételeken Sneider Tamás felesége, a Jobbiknak dolgozó jogász kétszer is a hitleri köszöntéssel pózolt a fotósoknak – írja a HírTV.hu. 

Az asszony férje nyakában ülve többször is megismételte a mozdulatot. A Hír TV birtokába jutott másik felvételen az látszik, ahogy az ifjú párt és több jobbikos vezető remekül szórakozik homofób, rasszista vicceken.

Sneider Tamás sokáig az Eger környéki szkinhedmozgalom tagja volt,

innen kapta a Roy becenevet is, ahogy párttársai mai napig szólítják.

1992-ben felfüggesztett szabadságvesztést is kapott egy roma férfi megverése miatt. Sneider Tamás két fia ellen jelenleg is büntetőper folyik, közösség tagjai elleni erőszakkal vádolják őket. A Hír TV.hu arról is ír, esküvője idején Sneider Tamás a Jobbik képviselője és az Országgyűlés alelnöke volt. Az lakodalmon a párt vezérkara is megjelent, ott volt Vona Gábor akkori elnök, Mirkóczki Ádám pártszóvivő és Szabó Gábor pártigazgató is.

Kíváncsian várjuk az alakuló egri ellenzéki összefogás vajon hajlandó-e elhatárolódni ezek után a tudathasadásban szenvedő egykoron szélsőjobbos, mára baloldalivá lett Jobbiktól, és hogy az LMP-s kötődésű Egri Ügyek nevű szenzációhajhász portál vajon ezt a hírt is a tőle megszokott stílusban tálalja-e.

Vajon még ma is?

 

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL