Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

Így emlékeznek Koós Jánosra a hírességek

Így emlékeznek Koós Jánosra a hírességek

Ez a cikk több, mint 5 éve frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Rövid ideig tartó betegség után, 81 éves korában elhunyt Koós János táncdalénekes, parodista-színész – tudatta a család vasárnap az MTI-vel. Koós Jánost ren­ge­te­gen sze­ret­ték, a hí­res­sé­gek meg­ható fo­tók­kal és so­rok­kal bú­csúz­tak tőle.

Csonka András:


Hazugság az, hogy nincsenek pótolhatatlan emberek. Sőt! Vannak olyanok, akiknek a halála egy kicsit belőlünk tép ki egy darabot. A múltunkból, a máig eleven emlékeinkből. Koós János hangja, a lénye, az elképesztően népszerű slágerei hozzátartoztak elmúlt évtizedeinkhez. Műfajának meghatározó, emblematikus alakja. A nagybetűs sztár. Ezen a tényen a halála sem változtat, mert éppen eléggé belénkivódtak ezek a dalok ahhoz, hogy vele együtt vigyük magunkkal tovább, új emlékeket teremtve. Boldogság, hogy személyesen ismerhettem, hogy abban a korban élhetek, amikor senkinek nem kell megmagyarázni, ki is volt Koós János.
Nyugodjon békében.????????

Dér Heni:


Én, aki ismerhettem, 

Én, aki elvesztettem, 
Én soha nem feledem. ‘ 
R.I.P. Jani bá

Bagi Iván:
Nálunk többször is volt vendégségben, mindig alázatosan, teljes odaadással ,gyermeki lelkesedéssel dolgozott. 
Nyugodjék békében!!

 

Mága Zoltán:

A táncdalénekesek ikonikus alakjának halálával egy korszak zárult le. Hiányozni fog a könnyed eleganciája, humora, hangja, és az élet iránti lelkesedése, ami példamutató volt minden magyar számára. Slágerei, örökzöld dalai velünk maradnak, emlékünkben pedig megőrizzük kivételes egyénisegét. Koós János, nyugodj békében!

Ábel Anita:

Drága Jani? 2001 New York, akkor készült ez a kép…veled, veletek léphettem fel a kint élő magyaroknak…emlékezetes 2hét volt…mennyit nevettünk. Utána akárhányszor találkoztunk mindig azt kérted: nevessek, mert ilyen szívből jövő, és jóízű nevetést te még nem hallottál, mint az enyém …Drága Jani, most nem tudok nevetni, de majd a te kedvedért megpróbálom…Köszönöm, hogy ismerhettelek, Isten Veled!

Hajdú Péter:


Drága Jani! Ezen a képen a kislányomat Noncsit tartod a kezedben 10 évvel ezelőtt. Én pedig zokogok, ahogy ezt a fotót nézem. Eszembe jut a 80, születésnapod, ahol Markossal hatalmasakat röhögtél a Frizbiben és a 70., ahol többek között Bajor Imivel, Aradszkyval, Payer Öcsivel és orosz barátoddal Josip Kobzonnal ünnepeltünk. Drága Jani! Most újra a barátaiddal vagy és gondolom jókat mulattok odafönt, de mi itt lent sírunk és emlékezünk? Az angyalok vígyázzanak Rád?

Péter Szabó Szilvia:

Ég veled Drága János! ? 

 

Keresztes Ildikó:


Nincsenek szavak…az angyalok biztos nem fognak unatkozni…

Király Viktor:


Nyugodj békében…

 

Továbbiak Bulvár kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL