Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

Jól halad az M25-ös út építése – Kémfotók

Jól halad az M25-ös út építése – Kémfotók

Jól halad az M25-ös út építése – Kémfotók

Ez a cikk több, mint 5 éve frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Mint arról korábban hírt adtunk és amiről Nyitrai Zsolt, Eger és térsége országgyűlési képviselője is tájékoztatta portálunkat, a tervek szerint és késedelem nélkül halad az Egert az M3-as autópályával összekötő M25-ös út építése. A tavasz elérkeztével újra munkagépek és teherautók zajától hangos a határ. Meglátogattuk az építkezést.

Az épülő M25-ös gyorsforgalmi út Kerecsend határában, háttérben a Mátra vonulataival. (fotó: Szávoly Richárd)

A munkálatok rendkívül látványos szakaszba léptek, ugyanis a 3-as főúton, Kerecsend határában az épülő le és felhajtó már messziről is jól kivehető, jelenleg óriási föld és homokhalmok jelzik, hogy valami nagy dolog van készülőben.

A távolban jól kivehetően épül az M25-ös gyorsforgalmi út maklári lehajtója is. (fotó: Szávoly Richárd)

Nagy a sürgés-forgás már a maklári BOSCH üzeme előtt is, ott jelenleg fakitermelés folyik és a távolban már az épülő lehajtó sziluettjei is kivehetőek.

Az M25-ös gyorsforgalmi út leendő lehajtója a maklári BOSCH gyár előtt. Jelenleg fakitermelés folyik, hamarosan itt is megjelennek az útépítő gépek. (fotó: Szávoly Richárd)

Az M25-ös út alapkövét 2017. június 28-án tették le, ahol Nyitrai Zsolt a térség országgyűlési képviselője beszédében kiemelte,

a 2×2 sávon épülő összekötő út akár 15-20 perccel is lerövidíti a Budapest-Eger távolságot, nem szólva a közlekedés biztonságáról, minőségéről és a környező települések tehermentesítéséről.

A gyorsforgalmi út, közel 4 kilométeres északi üteme 2018 őszén került átadásra. A projekt harmadik üteme – az autóút déli, 15 kilométeres szakasza – 2020 nyarára készül el, tehát még kicsivel több, mint 1 év és teljes hosszában használhatjuk azt.

Irány Budapest! Az épülő M25-ös gyorsforgalmi út nyomvonala Kerecsend határában, az M3-as autópálya felé. (fotó: Szávoly Richárd)

A munkálatok idejére a kivitelezők fokozott óvatosságra intik a munkaterület környezetében közlekedőket és a megnövekedett forgalom miatt kérik mind a járművezetők, mind pedig a lakosság türelmét és megértését!

Továbbiak M25 kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL