Lépjen kapcsolatba velünk

Itt a tavasz, bár jövő héten lesz, ahol fagyni fog

Itt a tavasz, bár jövő héten lesz, ahol fagyni fog

Itt a tavasz, bár jövő héten lesz, ahol fagyni fog

Ez a cikk több, mint 5 éve frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Ma még kellemes, kirándulóidő várható, azonban a jövő héten szelesebb, hűvösebb idő várható a Köpönyeg.hu előrejelzése szerint . Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint április első napjaiban is várható néhol fagy. Helyenként a hétvégén is 1 fokig hűlhet a levegő, de a maximumok továbbra is elérhetik a 20 fokot.

Ma még országszerte süt a nap – Fotó: koponyeg.hu

Vasárnap Derült, ragyogóan napos, kellemes tavaszi időre számíthatunk. A csúcshőmérséklet 20°C körül alakul. A köpönyeg.hu előrejelzése alapján a következő idő várható:

Hétfő

Április első napján a többórás napsütést csak gomolyfelhők zavarják. Eső továbbra sem alakul ki. A csúcsérték 15 és 20°C között alakul. Erős lesz az északkeleti szél.

Kedd

Eleinte folytatódik a ragyogóan napos időjárás, majd délután erősen megnövekszik a felhőzet. Egy-egy zápor is előfordulhat már. Megerősödhet a délkeleti szél. Marad a 17°C körüli maximum.

Fotó: koponyeg.hu

Szerda, csütörtök

Változóan felhős időre van kilátás elszórt záporokkal. A délkeleti szél nagy területen, tartósan lehet erős. Nem lesz változás a hőmérsékletben: délután 14-19 fok közötti értékeket mérhetünk.

Péntek

Erősen felhős idő valószínű többfelé esővel, záporral. 16°C körül alakulhat a délutáni órák hőmérséklete.

Hétvége

Változóan felhős idő várható, a megnövekvő gomolyfelhőkből elszórtan alakul ki zápor, néhol zivatar. 15 és 21°C ígérkezik délutánonként.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL