Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

Szoros mérkőzésen szenvedett vereséget az Eger SE Jászberényben

Szoros mérkőzésen szenvedett vereséget az Eger SE Jászberényben

Szoros mérkőzésen szenvedett vereséget az Eger SE Jászberényben

Ez a cikk több, mint 4 éve és 11 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Végig kiélezett mérkőzést játszott az Eger SE a Jászberényi FC otthonában a labdarúgó NB III Keleti csoportjának rangadóján. Az egriek hátrányból fordítva a vezetést is megszerezték az első félidőben, de a végjátékban a hazaiak fordítottak, így megőrizték hét mérkőzés óta tartó győzelmi sorozatukat.

Fotó: egerse.com

Jászberényi FC-Eger 3-2 (1-2)

Jászberény, 400 néző, vezette: Dobnai János (Molnár Alex, Marozsi Gábor)

JFC: Miski – Szemere, Szanyi, Hevesi-Tóth, Süttő – Sándor I., Szöllősi, Ludasi (Ilkovics, 83.) – Albert Á., Farkas J. (Szanku, 90.), Svedyuk (Herczeg, 67.). Edző: Huszák Géza.

EGER: Tajti B. – Debreceni D., Mikolka, Farkas K. (Busai, 70.), Antal (Fekete V., 76.), Kaszás, Gresó, Titkó, Lőrincz, Nagy P., Árvai (Vajda, 60.). Edző: Vitányi László.

GÓL: Ludasi (8.), Farkas J. (53. – 11-esből), Sándor (78.), ill. Farkas K. (17.), Gresó (33.).

Jászberényben mintegy négyszáz néző előtt Dobnai János játékvezetése mellett kezdődött meg a mérkőzés.  A hazaiak már a 8. percben vezetéshez jutottak. Egy Albert- Farkas összjáték után Ludasi lőtt 10 méterről az egri kapuba.  A 17. percben Farkas K révén az Eger SE egyenlíteni tudott, majd a 33. perecben a vezetést is megszerezték, miután Gresó talált közelről a hazaiak hálójába, így egri vezetéssel vonulhattak szünetre a csapatok.

A második félidőt a vendéglátók kezdték jobban. Az 53. percben az Albert ellen elkövetett szabálytalanság miatt megítélt büntetőt Farkas J értékesítette – 2-2-re módosítva az állást. A hazaiak maradtak továbbra is támadásban, aminek az eredményeként a 78. percben Ludasi átadása után Sándor megszerezte a Jászberényi FC számára a vezetést. A hátralévő időben az egriek már nem tudtak egyenlítetni, így ha szoros mérkőzésen is, de alulmaradtak.

Fotó: egerse.com

Mikor a játékosok “eligazítása” után kimentem a pályára elkezdeni a bemelegítő feladatokat és megláttam a vendégszektorban a rengeteg piros-kék zászlót olyan izgatott lettem és olyan tettvágy lett úrrá rajtam, hogy majdnem visszarohantam egy mezért, de aztán rájöttem, hogy máshol van a versenyengedélyem. Sajnos az első tíz percben bealudtunk, de az első félidő maradék részében finoman szólva is egyenrangú partnerei voltunk a hazaiaknak. Összességében egy döntetlenszagú mérkőzés volt, de a kulcs pillanatban a jászberényiek döntöttek jobban, így otthon tartották a három bajnoki pontot. Talán ezért játszanak ők a bajnoki címért, mi pedig ezért vagyunk a középmezőnyben. Nem csüggedünk, most már csak egy cél lebeghet előttünk a következő derbire: a győzelem! – mondta el Vitányi László szakmai igazgató a mérkőzés után a klub honlapján.

A hazaiak ezzel a győzelemmel megőrizték a hét mérkőzés óta tartó győzelmi szériájukat és a 2. helyre léptek előre a tabellán, megelőzve a hazai pályán vereséget szenvedő ESMTK-t. Az egriek vereségükkel visszacsúsztak a 10. helyre, miután a Tállya KSE hazai pályán 1-0 arányban győzni tudott a Putnok ellen.

További eredmények:

Tállya–Putnok 1-0

Debreceni EAC–Füzesgyarmat 0-5

Szolnoki MÁV FC–Gyöngyösi AK 2-1

Diósgyőri VTK II–Sényő 3-1

ESMTK–Nyírbátor 0-1

Cigánd–Tiszaújváros 0-1

Sajóbábony–Salgótarjáni BTC 2-0

Az Eger SE jövő héten vasárnap 16 órakor a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban a Debreceni EAC csapatát fogadja.

Fotó: adatbank.mlsz.hu

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL