Lépjen kapcsolatba velünk

Önkéntesek bevonásával válik közös sikerré Eger turizmusa

Tourinform iroda, Eger

Közélet

Önkéntesek bevonásával válik közös sikerré Eger turizmusa

Önkéntesek bevonásával válik közös sikerré Eger turizmusa

Július elsejétől indul az önkéntes program, lehet jelentkezni.


Az egri Tourinform irodát is működtető Eger Városi Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. kulturális, közösségi programok szervezésére nyújtott pályázati forrás felhasználásával önkéntes programot indít a 2019. július 1. – december 31. közötti időszakban.

A szervezet célja, hogy a kiemelt szezonban minél magasabb színvonalon történjen meg az Egerbe érkező vendégek kiszolgálása. Lehetőséget kívánnak teremteni az érdeklődőnek arra, hogy aktívan részt vehessenek Eger turizmusában, ezáltal hasznos tapasztalatokat és kellemes élményeket szerezhessenek.

A turisztikai kft. több önkéntes pozíciót is meghirdetett, így érdeklődési körtől függően ügyfélkapcsolati munkatársakat, szövegírókat és fotósokat is várnak.

A jelentkezők a munka megkezdése előtt egy rövid, ingyenes képzésen vesznek részt. A szervezet munkáját már korábban is segítették önkéntesek, az idei évben azonban minden eddiginél több résztvevővel terveznek.

A szervezet szándéka, hogy a turizmusban elért eredményeket közös érdemnek élje meg a lakosság, az esélyegyenlőségi szándék is célkitűzés: a szenior korosztály, a mozgáskorlátozottak, a munka világából valamilyen okból kikerült, de oda visszacsatlakozni vágyó emberek jelentkezését éppúgy várják, mint azokét, akik idegen nyelvet gyakorolnának, vagy akik szívesen tevékenykednének a megújult Tourinform Irodában.

Jelentkezési határidő 2019. május 3.

Részletek és jelentkezés: https://visiteger.com/hasznos/oenkentesseg/onkentes-program


Továbbiak Közélet kategóriában

#koronavírus

Legfrissebbek

#koronavírus


Szavazások

Ön mennyire veszi komolyan a maszkviselésre vonatkozó előírásokat?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Lájkoljon minket a friss hírekért!


Legtöbbet olvasott

FEL