Lépjen kapcsolatban velünk

EgerHírek

21°
11°
Mai névnap

Orsolya

Ide Süss!-Hatvani versenyző a Viasat3 műsorában

Gasztro

Ide Süss!-Hatvani versenyző a Viasat3 műsorában

Ide Süss!-Hatvani versenyző a Viasat3 műsorában

A Viasat3 Ide Süss! című versenyében Buborék Máriának, egy hatvani amatőr cukrásznak is drukkolhatnak a tv nézők.


Az Ide süss! legújabb évadait a Gödöllői Grassalkovich-kastélyban forgatták. A nagy sikerrel debütáló sorozatban a nézők által kedvelt Sass Dani műsorvezetőtársa Ábel Anita. A zsűri maradt a régi: tagjai továbbra is Baracskay Angéla cukrászséf, „a tányérdesszertek királynője” és Szabadfi Szabolcs, „az ország pékje” lesznek. A versenyzők az ötmillió forintos fődíj mellett egy különdíjat is elnyerhetnek: 10 részes online videósorozatot készíthetnek a Mindmegettével.

Az ötödik évadban egy hatvani amatőr cukrász, Buborék Mária is elnyerte a zsűri tetszését különleges desszertjeivel.

Marcsi az első részben egy igazi barna sörös kuglóffal készült, majd számtortát, csörögefánkot és sacher tortát is sütött, ezt követően pedig cake poppal és gyümölcsös pohárkrémmel kápráztatta el a zsűrit, ezzel a legjobb 6 közé kerülve.

Buborék Mária egyébként Hatvanban éli életét, ahol fiataloknak és időseknek is szervez programokat a helyi művelődési házban. A programok mellett desszertjei is igen népszerűek, pedig csak pár éve, az unokája kedvéért tanult meg sütni.

Forrás: Viasat3


Továbbiak Gasztro kategóriában

Legfrissebbek


Szavazások

Ön szerint mi lesz az, amit Mirkóczki Ádám polgármester elsőként végrehajt a vállalásaiból?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Lájkoljon minket a friss hírekért!


Legtöbbet olvasott

FEL

Oldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk. Adatai kezeléséről olvassa el friss adatvédelmi tájékoztatónkat. Elolvasom

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás