Lépjen kapcsolatban velünk

EgerHírek

Mai névnap

Vilmos

Ide Süss!-Hatvani versenyző a Viasat3 műsorában

Gasztro

Ide Süss!-Hatvani versenyző a Viasat3 műsorában

Ide Süss!-Hatvani versenyző a Viasat3 műsorában

A Viasat3 Ide Süss! című versenyében Buborék Máriának, egy hatvani amatőr cukrásznak is drukkolhatnak a tv nézők.

Az Ide süss! legújabb évadait a Gödöllői Grassalkovich-kastélyban forgatták. A nagy sikerrel debütáló sorozatban a nézők által kedvelt Sass Dani műsorvezetőtársa Ábel Anita. A zsűri maradt a régi: tagjai továbbra is Baracskay Angéla cukrászséf, „a tányérdesszertek királynője” és Szabadfi Szabolcs, „az ország pékje” lesznek. A versenyzők az ötmillió forintos fődíj mellett egy különdíjat is elnyerhetnek: 10 részes online videósorozatot készíthetnek a Mindmegettével.

Az ötödik évadban egy hatvani amatőr cukrász, Buborék Mária is elnyerte a zsűri tetszését különleges desszertjeivel.

Marcsi az első részben egy igazi barna sörös kuglóffal készült, majd számtortát, csörögefánkot és sacher tortát is sütött, ezt követően pedig cake poppal és gyümölcsös pohárkrémmel kápráztatta el a zsűrit, ezzel a legjobb 6 közé kerülve.

Buborék Mária egyébként Hatvanban éli életét, ahol fiataloknak és időseknek is szervez programokat a helyi művelődési házban. A programok mellett desszertjei is igen népszerűek, pedig csak pár éve, az unokája kedvéért tanult meg sütni.

Forrás: Viasat3

Továbbiak Gasztro kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön mit szól az Egri Vár történelmi léptékű felújításához?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Lájkoljon minket a friss hírekért!



Legtöbbet olvasott

FEL

Oldalainkon bizonyos technikai adatokat rögzítő cookie-kat (sütiket) használunk statisztikai célokból. Ezekről és adatai kezeléséről olvashat friss adatvédelmi tájékoztatónkban. Elolvasom

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás