Lépjen kapcsolatba velünk

Heves megye településeinek további fejlődése a cél – Dr. Juhász Attila Simon a Fidesz-KDNP megyei közgyűlési elnökjelöltje 


Heves megye településeinek további fejlődése a cél – Dr. Juhász Attila Simon a Fidesz-KDNP megyei közgyűlési elnökjelöltje 


Heves megye településeinek további fejlődése a cél – Dr. Juhász Attila Simon a Fidesz-KDNP megyei közgyűlési elnökjelöltje 


Ez a cikk több, mint 4 éve és 8 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Országos Választmánya megerősítette a párt Heves Megyei Választmányának döntését a párt megyei közgyűlési listájáról. A listát Dr. Juhász Attila Simon, Felsőtárkány polgármestere, megyei képviselő vezeti, ezzel ő lett a Heves Megyei Közgyűlés elnökjelöltje a Fidesz és a KDNP részéről.

Dr. Juhász Attila Simon

Dr. Juhász Attila Simon az Eger Hírek kérdésére reagálva elmondta, hogy hatalmas megtiszteltetésnek tartja a jelölést, másfelől pedig egy elismerésnek az eddigi, polgármesterként tanúsított munkájáért. 

Mint kiemelte, az előző ciklusokban mind a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) mind pedig a Modern Falu Program révén jelentős fejlődési utat járt be Heves megye, de még számos olyan fejleszteni való terület van a megyében, amihez a Heves Megyei Önkormányzat akár szakmai, akár egyéb, más támogatást is tud nyújtani.

Felsőtárkány jelenlegi első embere kérdésünkre elmondta azt is, hogy az októberi önkormányzati választásokon már nem indul a polgármesteri székért, de ettől függetlenül rengeteg munka akad még a településen és Hevesben is. Augusztustól például a polgármester-jelöltekkel közösen indulnak majd megyejárásra.

Dr. Juhász Attila Simon hangsúlyozta:

Heves megye az elmúlt években fejlődő pályára állt, és a legfontosabb cél, hogy ez a fejlődés a megye minden településén tovább erősödjön, hiszen sok még a tennivaló, remek, megvalósításra váró tervekkel rendelkeznek a településvezetők.

Folytatni kell a fejlesztések megyei koordinációját, és még nagyobb hangsúlyt kell helyezni a településeken élő emberekkel valamint a polgármesterekkel folytatott párbeszédre.

A Fidesz-KDNP Heves megyei közgyűlési jelöltlistája a következő:

  1. Dr. Juhász Attila Simon
  2. Tóth Csaba
  3. Szabó Róbert
  4. Csík Balázs
  5. Kovács Béla
  6. Tuza Gábor
  7. Szepesi Ádám
  8. Kómár József
  9. Rozmán Éva
  10. Nagy Csaba
  11. Jakab Tamás
  12. Forgó Gábor
  13. Pálinkás Péter
  14. Dr. Ördög István
  15. Oláh Ferencné
  16. Farkas Sándor
  17. Dr. Gondos István
  18. Eged István
  19. Köves Gáborné
  20. Tóthné Szabó Anita
  21. Bátori István
  22. Herman István
  23. Paulenka Richárd
  24. Balog Margó
  25. Bíró Edit
  26. Szaniszló László
  27. Teréki István Csaba
  28. Oroján Sándor
  29. Mudriczki József
  30. Baranyi Dániel
  31. Dr. Tóth József
  32. Dáné Zsolt
  33. Csőgér Bálint
  34. Tímár Dávid
  35. Maksa Mátyás 
  36. Szénási Gézáné
  37. Bodnár Ivett

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL