Lépjen kapcsolatban velünk

EgerHírek

Mai névnap

Bence

Stiller Tamás kínai pirított tésztája

Gasztro

Stiller Tamás kínai pirított tésztája

Stiller Tamás kínai pirított tésztája

Az egri séf ezúttal a kínai pirított tészta receptjét osztotta meg a gasztronómia szerelmeseivel, így segítségével otthon is könnyen elkészíthető ez a finomságot.

Az étel elkészítéséról szóló videót Stiller Tamás youtube csatornáján lehet megtekinteni. Érdekeség, hogy nem csak a feltétet, hanem a tésztát is ő maga készíti el, ám annak receptjét nem osztotta meg követőivel, hiszen egy 3 Michelin csillagos séftől ered. Azt azonban elárulta, hogy a jó házi tészta titka többek között az alapos gyúrás, illetve a liszt minősége.

Hozzávalók:

  • 4 cl napraforgóolaj
  • 40 dkg csirkemell
  • 1 sárgarépa
  • 1 póréhagyma
  • 10-15 g gyömbér
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 8 cl méz
  • 8 cl szójaszósz
  • 2 cl szezámolaj
  • kínai snidling
  • tagliolini tészta

Továbbiak Gasztro kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön mit szól ahhoz, hogy az Egri borvidék borospalackja után lesz egyedi, egri borospohár is?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Lájkoljon minket a friss hírekért!



Legtöbbet olvasott

FEL

Oldalainkon bizonyos technikai adatokat rögzítő cookie-kat (sütiket) használunk statisztikai célokból. Ezekről és adatai kezeléséről olvashat friss adatvédelmi tájékoztatónkban. Elolvasom

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás