Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Auguszta

Sötét
Fény

Bódi Zsolt a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje a 12-es választókörzetben, Felnémeten

Bódi Zsolt a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje a 12-es választókörzetben, Felnémeten

Ez a cikk több, mint 4 éve és 6 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Hétfőn Habis László polgármester és Bódi Zsolt a 12-es számú választókörzet, Fidesz-KDNP által delegált képviselőjelöltje tartott bemutatkozó sajtótájékoztatót, Felnémeten.

Habis László rámutatott arra, hogy Bódi Zsolt egy közismert ember a városban, aki nagyon sokat tett az elmúlt években a felnémeti városrész mindennapjaiért. Amellett, hogy a Felnémetért Lokálpatrióta Egyesület elnöke, a civil életben is otthonosan mozog. Vállalkozóként szintén sokat tett azért, hogy olyan rendezvények legyenek Felnémeten, melyek egybe kovácsolják az ittenieket, és tartalmassá teszik a mindennapokat.

Határozott elképzelései vannak a városrész fejlesztésével kapcsolatban, és biztosra veszi azt, hogy „hangyaszorgalommal” meg is fogja valósítani ezeket.

– tette hozzá a polgármester.

Habis László polgármester és Bódi Zsolt képviselőjelölt (fotó: Molnár Tibor)

Bódi Zsolt a bemutatkozásában rávilágított arra, hogy Felnémeten az elmúlt időszakban számos fejlesztés valósult meg, illetve van folyamatban jelenleg is. Példaként említette az orvosi rendelő felújítását, az Egri úti kombinált, jelzőlámpával védett gyalogos és kerékpáros átkelőhely létesítését, az Alvégi utca felújítását és a Berva lakótelep parkfejlesztését.

A képviselőjelölt tervei között szerepel a buszmegállók korszerűsítése, azok fedetté alakításával, a körzet járdáinak felújítása, valamint az úthálózat és a csapadékvíz csatorna-hálózat fejlesztése.

Bódi Zsolt elmondta továbbá, hogy jelenleg is folyik a Szent Rozália templom előtti tér felújítása, amit hamarosan az oda vezető lépcsősor fejlesztése fog követni, reményei szerint a hívek legnagyobb megelégedésére.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL