Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Márk

Sötét
Fény

Juhász Ádám borásszal erősít a Fidesz-KDNP a 6-os számú választókörzetben

Juhász Ádám borásszal erősít a Fidesz-KDNP a 6-os számú választókörzetben

Ez a cikk több, mint 4 éve és 7 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Juhász Ádám szőlész-borász szakember, a szakma ifjú titánja. Komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, és ő a családi vállalkozás vezetője is, valamint az egri történelmi borvidéken a szőlő és bor ügyének élharcosa. Ádám, aki körzetét illetően tele van tervekkel, október 13-án Csákvári Antalt válthatja a képviselői székben, a 6. számú választókerületben.

Habis László polgármester és Juhász Ádám képviselőjelölt (fotó: Nemes Róbert)

Hétfőn a képviselőjelölt, Habis László polgármesterrel közösen, a Várfalsétányon tartott bemutatkozó sajtótájékoztatót.

Habis László beszélt a körzet, ebben a ciklusban megvalósult nagyszabású fejlesztéseiről. A nagyobb léptékű beruházások közül kiemelte az Almagyar utca teljes közmű és útfelújítását, a Kossuth Lajos utcai patakhíd átépítését, a belvárosi rehabilitáció folytatását, valamint az Erzsébet és a Kracker udvarok felújítását.

Mint a polgármester elmondta: rengeteg dolog történt nemzeti emlékhelyünkön, a várban, emellett pedig a térség csapadékvíz-rendszer problémáit is sikerült megoldani, illetve további beruházások is előkészítés alatt állnak.

A polgármester bízik abban, hogy a következő ciklusban Juhász Ádámmal közösen, újabb fejlesztéseket tudnak megvalósítani a 6. számú választókörzetben.

Juhász Ádám szerencsés embernek tartja magát, hiszen egy kiemelten fejlődő körzetben indulhat a képviselői székért. Amennyiben a választópolgároktól kellő felhatalmazást kap októberben, akkor nagy örömmel és lendülettel fogja folytatni Csákvári Antal képviselő munkáját.

Habis László polgármester és Juhász Ádám képviselőjelölt (fotó: Nemes Róbert)

A képviselőjelölt hangsúlyozta, hogy a múltban is számtalan fejlesztés valósulhatott meg ebben a városrészben, és tervei szerint ez a folytatásban sem lesz másként.

Kiemelte az egyik legfontosabb beruházást a vár rehabilitációját, azon belül is a zászlódomb látogatóközponttá fejlesztését, de ezek mellett – mint elmondta – folytatódnak a belvárosi fejlesztések is. A fentieken túl fontosnak tartja még az Almagyar-domb és a Vécsey-völgy közösségi közlekedésének fejlesztését is.

A tervei között szerepel a Fazola utca, a Hibay utca és az Egészségház utca teljes felújítása, illetve megújul a Kossuth Lajos utca déli oldala is.

Juhász Ádám aláhúzta továbbá, hogy nem csak a körzet, hanem a város egésze szempontából is az egyik legjelentősebb, napjainkban is zajló beruházás az M25-ös út építése, melyhez kapcsolódóan elkezdődhet az Egert elkerülő út tervezése is.

A sajtótájékoztató végén elmondta, hogy szőlész-borászként fontosnak tartja az ágazat képviseletét a közgyűlésben, illetve a környező dűlők útjainak felújítása és állagmegóvása is az egyik legfontosabb célja lesz megválasztása esetén.


Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL