Lépjen kapcsolatba velünk

Dagad Mirkóczki Ádám újabb antiszemita botránya

Dagad Mirkóczki Ádám újabb antiszemita botránya

Ez a cikk több, mint 4 éve és 6 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Az elemi.hu. birtokába került az a 2015-ös levelezés, amelyet a Jobbikosok a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapján indítottak. Ebben Mirkóczki Ádám vitatja az auschwitz-i haláltáborokban megölt zsidók számát, amelyre a Jobbik sajtóosztályának akkori munkatársa azt írta: ne tagadd a holokausztot! Inkább támogasd!

A levelezéshez Balasi András, a főváros V. kerületének jobbikos önkormányzati képviselőjelöltje is hozzászólt. A címzettek között pedig ott van a jelenlegi pártelnök, Sneider Tamásnak a felesége, valamint Kulcsár Gergely is, aki beleköpött a zsidó áldozatok Duna-parti emlékművébe.

Mirkóczki párttársa, a zsidó áldozatok Duna-parti emlékművébe köpködő Kulcsár Gergely

Mirkóczki Ádámnak, az Egységben a Városért nevű civilnek hazudott egyesület Jobbikos polgármesterjelöltjének természetesen nem ez az első antiszemita botránya. 2013-ban például piros ultihoz hasonlította a holokausztot, ami mindent visz.

Mirkóczki Ádám és Kulcsár Gergely

Természetesen kerestük az Egységben a Városért Egyesület képviselőit is, mégis hogy élik meg baloldali politikusként, hogy egy antiszemita nézeteket valló és ezt korábban nyíltan vállaló Jobbikos országgyűlési képviselővel küzdenek vállvetve az egri önkormányzati választásokon. Amint válaszolnak kérdéseinkre, természetesen frissítjük cikkünket.

Kulcsár Gergely, Mirkóczki barátja így szokott boldog új évet kívánni.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL