Lépjen kapcsolatban velünk

EgerHírek


Mai névnap

Cecília

Stiller Tamás mentorálja a Közétkeztetési Szakácsverseny résztvevőit

Bulvár

Stiller Tamás mentorálja a Közétkeztetési Szakácsverseny résztvevőit

Stiller Tamás mentorálja a Közétkeztetési Szakácsverseny résztvevőit

39 csapat részvételével október 12-én, 13-án, valamint november 9-én és 10-én zajlanak Budaörsön a Közétkeztetési Szakácsverseny elődöntői.

 A verseny témája ezúttal „a nyári ételek”. A versenyzőknek ehhez illő 3 fogásos felnőtt ebédet kell nettó 550 Ft-os keretből kigazdálkodniuk és 3 óra alatt elkészíteniük. Az ételek kötelező eleme a hazai friss alapanyagokból készült lecsó és a méz. 

A 4-4 fős csapatok (élelmezésvezető/irányító, szakács, segítője és a tartalékversenyző) Bárándról, Békéscsabáról, Budapestről, Dombóvárról, Egerből, Győrből, Hatvanból, Hódmezővásárhelyről, Kaposvárról, Kálról, Miskolcról, Nagykanizsáról, Kazincbarcikáról, Kiskunfélegyházáról, Kompoltról, Pécsről, Rácalmásról, Szalkszentmártonból, Szegedről, Szekszárdról, Táplánszentkeresztről, Veszprémből érkeznek.

A felkészülésben neves szakmai mentorok működtek közre. Többek között Vomberg Frigyes, Wolf András, Harmath Csaba, Urbán Tibor, Végh Tamás, Zoltai Anna és az egri séf, Stiller Tamás is segítette a csapatokat.

Az eredményhirdetésre az utolsó versenynapon, november 10-én kerül majd sor. A döntőbe – ami 2020. február 6-án a Sirha Vendéglátó- és Élelmiszeripari Szakkiállításon lesz – a 12 legjobb teljesítményt nyújtó csapat juthat majd be.


Továbbiak Bulvár kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Helyesnek tartja-e ön az új városvezetés azon rendelkezését, hogy Egerben, egy például 1 hétig nyaraló négyfős család számára, 14 ezer forintra emelkedik az idegenforgalmi adó mértéke?

Betöltés ... Betöltés ...

Lájkoljon minket a friss hírekért!


Legtöbbet olvasott

FEL

Oldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk. Adatai kezeléséről olvassa el friss adatvédelmi tájékoztatónkat. Elolvasom

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás