Lépjen kapcsolatban velünk

EgerHírek


Mai névnap

Judit

Ízelítő a TS Gastro Kft. elmúlt hónapjaiból

pr

Ízelítő a TS Gastro Kft. elmúlt hónapjaiból

Ízelítő a TS Gastro Kft. elmúlt hónapjaiból

Möggy, palacsintakígyó-rekorddöntés, tejbegrízfesztivál, krémkészítő road show Sági Szilárddal, Laskafesztivál – így telt a TS Gastro Kft. nyara.

Azt gondolhatnánk, hogy a nyári időszak a gyermekétkeztetésben tevékenykedő cégek számára igazi, hosszú nyári szabadság, hiszen az iskolák zárva vannak, sokkal kevesebb főre főzhetünk ételt. Az valóban igaz, hogy a TS Gastro konyháin ilyenkor visszafogottabb iramban zajlik a napi étkezés, azonban ez a 2,5 hónap számos lehetőséget ad arra, hogy gyereknapokon, városi rendezvényeken, főzőversenyeken, gasztronómiai fesztiválokon vehessünk részt, és a tanév végén tartsunk néhány krémkészítő road show-t szolgáltatási területünkön.

2019 nyarán számos rendezvényhez csatlakoztunk, így például Bonyhádon elkészítettünk egy 350 m hosszú palacsintakígyót, Ócsán kiosztottunk 2.400 adag tejbegrízt, Sági Szilárddal (a TS Gastro csoport nagykövetével) elkészítettük a Meggylepő gesztenyeződést, és 2 első helyezést is elhoztunk a Ceglédi Laskafesztiválról. Szeretjük ezt az időszakot, mert a rendezvényeken kicsit más arcunkat mutathatjuk meg – valami újat és meglepőt készítünk, amivel hozzájárulunk az adott város eseményéhez.

Nem is nagyon tudnánk kiemelni 2-3 emlékezetesebb eseményt, mert mind közel áll a szívünkhöz, ezért összeszedtük az aktuális, 2019 őszi Ízelítőnkbe, mely online az alábbi linken érhető el: http://tsgastro.hu/izelito/

Ízelítő magazinunkat negyedévente jelentetjük meg, a szolgáltatási területünk önkormányzataiba és intézményeibe juttatjuk el. Célunk, hogy az olvasók kicsit belássanak a kulisszák mögé, lássák a mindennapjainkat, olvashassák munkatársaink gondolatait, 1-1 intézmény vagy település bemutatkozóját, dietetikusaink ajánlásait, és beszámolóinkat eseményeinkről.

Már-már cégünk védjegyévé vált a gyereknapi palacsintakígyó-rekorddöntés. Tavaly Cegléden lapoltunk egymásba 260 méternyi, nagyjából 2.000 db palacsintát, idén Bonyhád-Majosra vittük el az eseményünket, ahol egy 350 m hosszú palacsintakígyóként tekergett az édesség. Ócsán a kezdetek óta főtámogatói vagyunk a tejbegrízfesztiválnak, ahol idén több mint 400 l tejből főztünk tejbegrízt; a Ceglédi Laskafesztiválon nem csak saját kategóriánk első helyét hoztuk el, hanem a rendezvény első díját, a vándorkupát is megnyertük; a VI. Kőrösi Möggyfesztiválon Sági Szilárddal pedig elkészítettük a Meggylepő gesztenyeződést. Ezekhez az eseményekhez mindig szívesen csatlakozunk, mert víziónk, hogy ne csak egy gyermekétkeztetőként tekintsenek ránk, hanem bekerülhessünk a velünk szerződésben álló intézmények és települések vérkeringésébe.

Cégcsoportunk nagykövete, Sági Szilárd több rendezvényünkön is csatlakozik hozzánk, az egyik legsikeresebb eseménysorozatunk vele a krémkészítő road show, mely során már több mint 200 diák számára mutattuk meg a magas sótartalmú felvágottak alternatíváit. Ezekről a programokról is be szokott számolni Szilárd az Ízelítő hasábjain, az őszi lapszámba pedig egy összefoglalót ad az eddigi krémkészítő road show-król, megemlítve, hogy reméli, akik részt vettek már ezen az eseménysorozaton, már használták a recepteket a család lenyűgözésére. Nos, egri diákok, ti elkészítettétek már a gyümölcsös túrókrémet vagy a padlizsánkrémet? 🙂


Továbbiak pr kategóriában

Legfrissebbek


Szavazások

Ön tervez családi utazást az ünnepek idejére?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Lájkoljon minket a friss hírekért!


Legtöbbet olvasott

FEL

Oldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk. Adatai kezeléséről olvassa el friss adatvédelmi tájékoztatónkat. Elolvasom

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás