Lépjen kapcsolatban velünk

EgerHírek


Mai névnap

Árpád, Árpádina

Intézményvezetői megbeszélést tartott a TS Gastro Kft.

Gasztro

Intézményvezetői megbeszélést tartott a TS Gastro Kft.

Üzletpolitikánk értelmében törekszünk a folyamatos kapcsolattartásra azoknál a városoknál, intézményeknél, melyek bizalmat szavaztak a TS Gastro Kft.-nek. Többszintű minőségbiztosítási rendszerünk egyik eleme, hogy időről időre egy széles körű, nyílt hangvételű, kötetlen beszélgetés keretében kérünk és adunk visszajelzést az együttműködés eredményeiről, elvárásairól és jövőbeli feladatairól – nyitotta meg Gyura Zsanett piacfejlesztési vezető az október eleji egri intézményvezetői értekezletet.

1-1 ilyen intézményvezetői megbeszélésen – a korábbi tapasztalatok alapján – olyan egyedi megoldások születtek, melyekkel még inkább bekerülhetett a TS Gastro Kft. az intézmények vérkeringésébe, jelen lehetett az iskola, óvoda életében, és közösen olyan előremutató döntéseket hoztak, melyek példaértékűek a gyermekétkeztetési piacon.

Rázsi Botond alpolgármesterrel (aki egyúttal az Egri Balassi Bálint Általános Iskola Tinódi Sebestyén Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagiskolájának intézményvezetője), valamint több egri iskola és kollégium vezetőjével találkoztak a gyermekétkeztető munkatársai. A megbeszélésen jellemzően pozitív visszajelzések hangzottak el, Alpolgármester Úr úgy tájékoztatta a cég képviselőit, hogy mind a gyerekek, mind pedig a szülők elégedettek az étkeztetési szolgáltatással.

Ballagó Zoltán tankerületi igazgató első alkalommal vett részt az egyeztetésen, úgy tájékoztatta a résztvevőket, hogy több kollégája is igénybe veszi az étkeztetési szolgáltatást, és maximális az elégedettség. Bodnár Gábor, az EKVI igazgatója a jó együttműködést emelte ki az EKVI és a TS Gastro Kft. között, hiszen sikeres 2 tanévet tudhatnak maguk mögött, ahol a gyermekétkeztető a vállalt feladatait maradéktalanul elvégezte.

Beszámolt arról, hogy a konyhai beázások javításán folyamatosan dolgoznak, valamint a Balassi tálalókonyhán új radiátorok beszerelését végzi az EKVI. Szabó Andrea, az EKVI közétkeztetési csoportvezetője arról számolt be, hogy megyei szinten jók a visszajelzések a közétkeztetéssel kapcsolatban, az étlap hónapról hónapra jobb, változatosabb, a diétás étkeztetés a tavalyihoz képest nagy előrelépést mutat, és a cég dietetikus csapata segítőkész. Juhászné Dr. Krecz Erzsébet, a polgármesteri hivatal gazdasági irodavezetője a szülői kóstolás lehetőségét köszönte meg a TS Gastro Kft.-nek, fontosnak tartja ezt a lépést, illetve azt jegyezte meg, hogy színvonalasabb az ellátás az előző szolgáltatóhoz képest.

Az Egri Lenkey János Általános Iskola intézményvezetője, Bíró Csaba kiemelte, hogy a tanév végi ’Jó tanuló, jó sportoló TS Gastro díjat’ nagyon jó kezdeményezésnek tartja. Rózsa Sándor, az Egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola intézményvezetője megemlítette, hogy Takács Zsolt, a TS Gastro Kft. ügyvezetője a korábbi SZMK értekezleten teljes körű tájékoztatást adott a folyamatokról. Ebből az intézményből érkezett egy olyan észrevétel, miszerint egy alkalommal 10-15 perc késéssel érkezett az intézménybe a tízórai – ez amiatt fordult elő, mert egy új ételszállító kolléga más sorrendben vitte ki az ételeket.

Kékesi László, az Egri Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola intézményvezetője többek között azt említette meg, hogy a szülők általi ételkóstolás során pozitívak a visszajelzések. Bárányné Kovács Enikő, az Egri Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium igazgatóhelyettese és több kollégája is a menzán eszik, és ízlik nekik az étel, megemlítette továbbá, hogy a középiskolások nagyon örülnek az A/B menü választási lehetőségnek. Somoskői Lilla, az Egri SzC Kossuth Zsuzsa Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiumának igazgatója arról számolt be, hogy a diákok rendszeresen értékelik az ételeket a TS Gastro kóstolási naplójában, valamint egy kívánságlista összeállításába kezdtek. Stauderer János, az Egri SzC Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Vendéglátóipari Szakgimnáziumának, Szakközépiskolájának és Kollégiumának kollégiumvezetője arról számolt be, hogy náluk nincs panasz a szolgáltatásra. Elek Ilona, a Bornemissza Gergely Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium kollégiumvezetője megköszönte a gyermekétkeztetőnek a gyors intézkedést egy ételallergiás diákjukkal kapcsolatban. 2 esetről számolt be, melyekben a TS Gastro Kft. ígéretet tett arra, hogy a jövőben azon lesznek, hogy ne fordulhasson elő: egy alkalommal később kapták meg a diákok a reggelit (ami a gyakorlati helyre történő indulás miatt okozott kellemetlenséget), illetve egy alkalommal kevés volt a vacsora, de jelzés után a gyermekétkeztető azonnal pótolta a hiányzó mennyiséget.

A TS Gastro Kft. továbbra is törekszik arra, hogy sikeres és eredményes példát mutasson a hazai gyermekétkeztetési piacon úgy, hogy szolgáltatásával az intézményvezetők és a gyermekek is elégedettek legyenek.

Továbbiak Gasztro kategóriában

Legfrissebbek


Szavazások

Ön tervez családi utazást az ünnepek idejére?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Lájkoljon minket a friss hírekért!


Legtöbbet olvasott

FEL

Oldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk. Adatai kezeléséről olvassa el friss adatvédelmi tájékoztatónkat. Elolvasom

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás