Lépjen kapcsolatba velünk
Mai névnap

Gedeon, Johanna

Sötét
Fény

Melegedést hoz az első novemberi hétvége

Melegedést hoz az első novemberi hétvége

Melegedést hoz az első novemberi hétvége

Ez a cikk több, mint 4 éve és 4 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Tovább folytatódik az időjárási hullámvasút, amit sajnos már a szervezetünk is egyre nehezebben tolerál. Hétvégén újra mérhetünk akár 20 fokos értékeket is.

Az első novemberi hétvégén melegszik az időjárás. Kezdetben 10 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok, vasárnap helyenként 20 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

November elsején, pénteken több órára kisüt a nap, számottevő csapadék sehol sem lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 7 és plusz 4 fok között várható, az Északi-középhegység völgyeiben, a Duna-Tisza közén és a Kisalföldön fordulhat elő nagyobb eséllyel fagy. A legmagasabb hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű.

Szombaton napközben erősen felhős vagy borult lesz az ég. Nagyobb eséllyel a délutáni, esti órákban előfordulhat kisebb eső, zápor. Sokfelé megélénkül, a Dél-Alföldön és az Észak-Dunántúlon megerősödhet a szél. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 6, a maximumhőmérséklet általában 10 és 16 fok között alakul.

Vasárnap csak rövid napos időszakok lehetnek. Több helyen várható, de többnyire csak kisebb eső, zápor, nagyobb mennyiség az Északi-középhegységben eshet. A szél sokfelé megerősödik. A leghűvösebb órákban 4-10 fok lesz. Napközben 15-20 fokig melegszik a levegő, de az északi hegyek környezetében kissé hűvösebb is lehet – olvasható az előrejelzésben.

Továbbiak Meteo kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL