Lépjen kapcsolatba velünk

Idén is jön az “Eger Ünnepi Fényei” pályázat

Város

Idén is jön az “Eger Ünnepi Fényei” pályázat

Idén is jön az “Eger Ünnepi Fényei” pályázat

Az adventi időszak varázslatos városi hangulatának megtartása és gazdagítása céljából az önkormányzat az Egri Lokálpatrióta Egylettel, a Cives Pro Urbe Alapítvánnyal és az Egri Városszépítő Egyesülettel közösen, idén is meghirdeti az “Eger Ünnepi Fényei” pályázatot.


Az önkormányzat kéri mindazokat, akik szeretnének résztvevői lenni ennek a versenynek, hogy küldjék el, vagy adják le jelentkezésüket a kiírásban megadott elérhetőségeken, a csatolt formanyomtatvány segítségével.

A pályázat benyújtási határideje: 2019. december 6. (péntek)

A zsűrizésre 2019. december 9-én, 10-én, 11-én kerül sor! Fontos, hogy ezeken a napokon a pályázók feltétlenül biztosítsák a karácsonyi díszítések megtekinthetőségét. 

A zsűri munkáját nagymértékben segíthetik azok a fényképfelvételek, amelyeket a pályázók készítenek saját adventi díszvilágításukról, díszítésükről, ezért kérik, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel és fotóikat a megadott e-mail címre juttassák el.

A pályázatok Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, Dobó István tér 2. sz. alatti, és a Kossuth Lajos u. 28. sz. alatti irodaépület portaszolgálatán lévő ládába, papír alapon adhatók le, illetve a [email protected] e-mail címre is megküldhetők.

A nyomtatvány letöltése:


Továbbiak Város kategóriában

#koronavírus

Legfrissebbek

#koronavírus


Szavazások

Ön mennyire veszi komolyan a maszkviselésre vonatkozó előírásokat?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Lájkoljon minket a friss hírekért!


Legtöbbet olvasott

FEL