Lépjen kapcsolatba velünk

Szombaton jön az adventi Slow Market Piac

Életmód

Szombaton jön az adventi Slow Market Piac

Szombaton jön az adventi Slow Market Piac

A szombati Slow Market Piacon kiváló lehetőség kínálkozik arra, hogy slow food termelői, tiszta, természetes ízeket, alapanyagokat vásároljunk karácsonyra, sőt, babakészítő workshopon is részt vehetünk!


Ahogyan a mondás tartja, lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: fürjtojás, füstölt sonkák, házi kenyerek, sajtok, befőttek, lekvárok, szörpök, bivaly hús és még sok-sok finomság a szombati, Gál Tibor Fúzióban megrendezésre kerülő Slow Marketen.

Ez az a termelői piac, ahol Slow Art kézműves termékeket tudunk vásárolni, workshopokon saját magunk akár el is tudjuk készíteni, így máe csak némi kézügyességre van szükség. Ünnepet nem vehetünk a boltban vagy a plázában, mert az ünnep inkább bennünk, legbelül van! Pont erről szól az adventi időszak. Arról, hogy figyeljünk egymásra, hogy örömet okozzunk és közösségben legyünk, egyszóval megéljük az ünnepet.

Jó tudni, hogy ha a Slow mozgalom közösségétől vásárolunk kézműves ajándékot egy hazai család álmát teljesítjük vele!

Ahogyan a szervezők invitálnak:

Gyertek el az adventi Slow Marketre, hogy együtt ünnepeljünk, azokkal a Slow Living gondolkodású kézművesekkel, akiknek számít a te jövőd is!

Nem csak piac, hanem babakészítő workshop is várja a látogatókat ezen a téli szombaton. A workshop-on megtanulhatjuk egy amigurumi baba összeállításának fortélyait. Az alapot, meghorgolják nekünk, a többi pedig a mi feladatunk lesz: Kitömni, összeállítani, feldíszíteni – röviden életet adni neki! Ők adják a horgolt alapot, és az összes kelléket, és a segítséget, ahhoz, hogy egy egyedi saját magunk által életre hívott babát vihessünk haza!


A workshop díja: 8.000,- Ft (1 db baba elkészítését tartalmazza)
A workshop várható időtartama: kb. 2-3 óra
Jelentkezés messenger üzenetben, e-mail-ben a [email protected] címen.
A workshop-ot 2 fő részvételével megtartják, a maximum létszám 10 fő.


Továbbiak Életmód kategóriában

#koronavírus

Legfrissebbek

#koronavírus


Szavazások

Ön mennyire veszi komolyan a maszkviselésre vonatkozó előírásokat?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL