Lépjen kapcsolatba velünk

Garanciális javítások kezdődnek a belvárosban

Eger utcakép

Garanciális javítások kezdődnek a belvárosban

Garanciális javítások kezdődnek a belvárosban

Ez a cikk több, mint 3 éve és 7 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Szerdától lezárásra kerül a Bajcsy-Zsilinszky Endre utca Jókai utca és Fellner Jakab utca közötti területe. Ezzel együtt megváltozik a Jókai utcai forgalmi rend, az utca a Bajcsy-Zsilinszky utca felől a Kossuth utca felé lesz egyirányú.

“Dobó tér – Eger patak – Belvárosi térsor funkcióbővítő rehabilitációja” projekt keretében megvalósult Közterületek megújítása projektelem kapcsán az Egri Városfejlesztési Kft. és Eger MJV Polgármesteri Hivatala közösen 2020. június hónapban utó-felülvizsgálati eljárás keretében helyszíni szemlét tartott. A bejárásról készült jegyzőkönyvben rögzítésre kerültek azok a problémalisták és kivitelezési hiányosságok, hibák, melyeket garanciális munkavégzés keretében kell javítani.

A kivitelező, a Penta Általános Építőipari Kft a konzorciumi partnerekkel való egyeztetés után a garanciális javításaink elvégzésére a szeptemberi hónapot jelölte meg. Az ismételt helyszíni szemle és egyeztető tárgyalást követően a kivitelező 2020. szeptember 16-án az érintett munkaterületre felvonul és a belváros több pontján részben forgalomkorlátozással, részben csak kisebb, a gyalogos közlekedés akadályozásával járó kivitelezési munkálatokat kezd el.

2020. szeptember 16-án, szerdán lezárásra kerül a Bajcsy-Zsilinszky Endre utca Jókai utca és Fellner Jakab utca közötti területe. Ezzel együtt megváltozik a Jókai utcai forgalmi rend, az utca a Bajcsy-Zsilinszky Endre utca felől a Kossuth utca felé lesz egyirányú. A Belváros megközelítése A Fellner Jakab utcán és a Belvárosi beléptető sorompón keresztül lesz elérhető. A kivitelezési munkálatok előreláthatólag 1 hétig tartanak, majd ezt követően más területeken ismételt szakaszos lezárások lesznek.

Továbbiak Város kategóriában

Legfrissebbek

Szavazás

Ön mit szól ahhoz, hogy az egykori Ifi ház, ma Kepes Központ újra kinyitotta kapuit a fiatalok előtt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

#hashtag-ek

FEL