Mirkóczki Ádám szópárbajra hívja az egri Fideszt

Folytatódik az M25-ös út körüli mizéria. Mirkóczki Ádám nyilvános vitára invitálja többek között Nyitrai Zsoltot és Habis Lászlót.

Ahogy korábban megírtuk, éveket csúszhat az M25-ös út építése. Ezzel kapcsolatban korábban Martonné Adler Ildikó Fideszes alpolgármester, később Mirkóczki Ádám Jobbikos országgyűlési képviselő tartott rendkívüli sajtótájékoztatót. Pénteken a Fidelitas is kiadott ezzel kapcsolatban egy sajtóközleményt, amire a Jobbik reagált.

Hétfőn Habis László polgármester kijelentette: Álljunk ki városunk és az M3-as autópálya közvetlen összekapcsolása mellett. A héten pedig Mirkóczki Ádám nyílt levelet intézett Habis Lászlóhoz.

Mirkóczki Ádám – Fotó: Szabó Katalin

Most Mirkóczki Ádám újabb lépésre szánta el magát. Pénteki sajtótájékoztatóján az M25-os út körül kialakult eseményekkel kapcsolatban tett bejelentést.
– Én is unom, azt gondolom a lakosság is unja és talán még a Fidesz is unja, hogy talán minden héten egy-egy újabb hazugsággal állnak elő. Kíváncsian várom a mait, az elmúlt hetekben mindig pénteken jött elő egy-egy hazugság, melynek célja, hogy a lakosságot félrevezesse, hogy a személyemet lejárassa és igyekezzen minél több egri és Eger környéki lakost ellenem fordítani – fogalmazott.

Úgy fogalmazott, ezek nem maradnak jogi következmények nélkül.
– A lelkiismeretem tiszta. Ahhoz, hogy tisztázni lehessen ezeket a vádakat egy módot látok: ha nyilvánosan vitatjuk meg a vélt vagy valós vádakat – jelentette be.

Mirkóczki Ádám hangsúlyozta, semmi nem igaz abból, amit a Fidesz róla állított az elmúlt hetekben.
– Vajon vannak-e olyan bátrak, hogy a nyilvánosság előtt, akár tíz az egy ellen vitára kiálljanak? Vitára hívom Nyitrai Zsoltot, Habis Lászlót, Martonné Adler Ildikót, különös tekintettel szeretettel várom Lombeczki Gábort és Kovács Cs. Tamást – hangsúlyozta.

Hozzátette, Martonné Adler Ildikónak javasolja, hozzon olyan polgármestereket, akiket szerinte ő lázított az M25 ellen.

– Erre várok választ mielőbb! Megjelölhetik a helyet, időpontot, állok elébe teljesen egyedül. Abban az esetben, ha visszhangtalan marad a kezdeményezés, akkor az a Fidesznek egyfajta beismerése, hogy hazudtak – zárta gondolatait Mirkóczki Ádám.